Opendeurdagen ALLproductsenkel voor professionals

Open-deur-dagen staan bij ons synoniem aan ontdekkingsdagen! & informatiedagen! & voordeeldagen!

Geniet in november en december van extra promo's tijdens onze opendeurdagen, kom dus zeker langs tijdens onze opendeurdagen, telkens van 10u tot 18u.

5 - 19 - 26 november 2022: All Products bvba, Geensbeekstraat 10, 9310 Moorsel (Aalst)

3 december 2022: Business Village Ecolys, Avenue d'Ecolys 2, 5020 Namur

Spinefitter

De spinefitter is een product dat wordt gebruikt om de beweeglijkheid van de wervelkolom en de gewrichten te verbeteren, om spanningen weg te nemen, om het energiesysteem te balanceren en om het aanbod van oefeningen uit te breiden.

28 met elkaar verbonden ballen liggen in twee rijen langs de wervelkolom. De kleine ballen helpen door diep werkende druk spanningen los te maken.

Verkrijgbaar in 4 kleuren: blauw – groen – antraciet – bordeau/rood

DRAAGBAAR ULTRAGELUID

Ultrageluid met een frequentie van 1 MHz. wordt toegepast voor de behandeling van chronische en acute pijn, zoals gewrichtspijn, spierpijn en botpijn. Bovendien verbetert ultrageluid de doorbloeding en het herstel na sportblessures. Het ultrageluid apparaat genereert diepe ultrageluidsgolven in de lichaamsweefsels voor de specifieke behandeldoelen. Ultrageluidgolven bevorderen de bloedcirculatie en lokale stofwisseling. Daardoor herstelt weefsel sneller en wordt vocht (oedeem) sneller afgevoerd en gereduceerd. Ultrageluid wordt toegepast om druk en pijn te doen afnemen, heling te versnellen en ontstekingen te remmen.

Onder ultrageluid verstaat men geluid, waarvan de frequentie zo hoog is, dat het voor de mens niet hoorbaar is.

 

De UT1032 biedt zowel continue als pulserende stimulatie.

In de regel duurt een thuisbehandeling ca. 10 minuten. Het apparaat schakelt zichzelf na de gekozen behandeltijd uit. Per behandelgebied kunt u de behandeling 2 tot 3 maal per dag herhalen.

Voor een goede en correcte geleiding van de ultrageluidgolf is de toepassing van ultrageluid gel tussen de behandelkop en de huid een strikte voorwaarde.

Het ultrageluid apparaat beschikt over een voorverwarmingsfunctie voor extra behandelcomfort. Deze functie kan desgewenst worden uitgeschakeld.

Ultrageluid therapie is een beproefde behandelwijze, die door veel artsen en fysiotherapeuten wordt toegepast.

Patiënten voelen de ultrageluid stimulatie in de regel niet tijdens de behandeling; hooguit ervaren patiënten een lichte warmte in het toepassingsgebied.

Het ultrageluidapparaat voldoet aan de eisen van de Europese Richtlijnen.

Opendeurdagen ALLproducts